FAQ

Her er en oversigt over ofte stillede spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål nedenfor, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

 

 

Tilmelding

  • Find det kursus, du ønsker at tilmelde dig.
  • Klik på Tilmeld nu.
  • Udfyld tilmeldingsformularen, og afslut med et klik på Tilmeld.

Du kan også maile til tilmeld@sprogseminar.dk eller ringe til 5194 9444. 

Det kan vi ikke sige noget generelt om. Men når vores deltagere har en sproglig baggrund, er det typisk på et niveau, der svarer til en BA eller højere. Nogle af deltagere har ingen sproglig baggrund, men de kan til gengæld have arbejdet sprogligt i mange år og er derfor fuldt på højde med de sprogligt uddannede.

Vores undervisere er rutinerede og underviser differentieret, så uanset din baggrund skal du nok få noget ud af kurset.

Tilmeldingsfristen er nævnt ved det enkelte kursus. Hvis vi har ledige pladser på et kursus, kan du nå at tilmelde dig så sent som et par dage inden kurset.

Ja, det er den. Skulle du blive forhindret i at deltage, fx pga. sygdom, er du velkommen til at overdrage din plads til en kollega.

Hvis du mindre end 14 dage inden kurset ønsker at flytte din deltagelse til et andet seminar, vil vi fakturere dig 850 kr. ekskl. moms pr. kursusdag.

Hvis du har tilmeldt dig via vores hjemmeside, får du automatisk vist en kvitteringsside. Hvis du ikke hører fra os derefter, har vi ikke fået din tilmelding (det sker i ganske få tilfælde i løbet af en sæson).

Skriv til jane@sprogseminar.dk, eller ring til 5194 9444. Så finder vi ud af det.

Prisen står øverst på de enkelte kursussider. Du skal derfor klikke på det kursus, du ønsker at tilmelde dig. Prisen inkluderer kursusmateriale samt forplejning og drikkevarer i alle pauserne.

  • Du får 25 % rabat, hvis du er medlem af vores Sprognetværk.
  • Du får 15 % rabat, hvis du er medlem af Kommunikation og Sprog, Dansk Magisterforening, HK eller Dansk Journalistforbund.

Rabatterne kan ikke kombineres.

Gør opmærksom på dit medlemskab, når du tilmelder dig et kursus. Det gør du ved i feltet ”Bemærkninger” at skrive, om du er medlem af vores Sprognetværk eller en af de nævnte faglige organisationer.

 

Betaling

Ja, det er du. 

Reg.: 5050
Konto: 1460229

Ibannummer: DK8350500001460229
Swiftcode: JYBADKKK

Nej, din tilmelding er bindende.

Du må dog gerne overdrage din plads til en anden person eller have din plads til gode og deltage i et andet kursus af samme varighed. Send os en mail om det.

Kursus

Ja, du får mailet kursusbeviset efter kurset. 

Ja, på nogle kurser. Du får en deltagermappe med undervisningsmateriale, evalueringsskema, skriveblok, kuglepen, kursusbevis osv. På flere kurser får du også foræret en lærebog. 

Fra vores hjemmeside kan du klikke på det kursus, du skal deltage i.
Fra denne side kan du klikke på selve kursusstedet (i boksen over kursusbeskrivelsen). Så får du en beskrivelse af, hvordan du finder vej med tog og bus, om der er parkeringspladser osv.

Du skal blot dukke op, så hurtigt du kan. Hvis du ønsker, at underviseren får besked, så ring til selve kursusstedet og bed dem give underviseren besked.

Andre spørgsmål

Ja, de fleste kurser kan vi holde som skræddersyede kurser. Send en mail til info@sprogseminar.dk, eller ring til 5194 9444 for at få en snak om det.

Ja, send os en mail om opgaven.

Ja, send os en mail om opgaven. 

Hvis vi gentager et kursus, kan du finde det på vores hjemmeside.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på 5194 9444 med dine spørgsmål og ønsker. 

Hvis du savner et kursus i vores program, så send en mail til jane@sprogseminar.dk. Så vil vi kigge grundigt på dit forslag. Hvis vi synes, dit forslag er godt, og vi kan nå at få det på næste sæsons kursusprogram, gør vi noget ved det i en fart.

Hold dig endelig ikke tilbage med ønsker.