Morten Hovman

Stilling teaterkonsulent i DATS og forlagskonsulent på Forlaget DRAMA
Baggrund

Morten Hovman arbejder med skriftlig kommunikation i temmelig forskellige sammenhænge. Som forlagskonsulent sidder han med håndbøger, fagbøger og skuespil. Og som teaterkonsulent i Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed skriver han tekster til bl.a. hjemmeside og brochurer og hjælper kollegerne med at kaste det skarpe korrekturlæserblik på deres tekster.

Evaluering

Et todageskursus i korrekturlæsning var oplagt i forhold til mit daglige virke. Jeg har brug for at have argumentationen på plads når jeg taler med kollegerne om deres tekster. Desuden gav kurset mig en mulighed for at få skærpet sanserne omkring skriftsprog, som er et felt der altid har interesseret mig.

Jeg var spændt på hvordan det ville blive at sidde på skolebænken, for til hverdag er det ofte mig som underviser andre. Og det var rigtig fint at rollerne var byttet om. Undervisningen på kurset var varieret og foregik i en let og humoristisk tone samtidig med at vi gravede os seriøst ned i de emner der kom på bordet. Desuden fungerede rammerne på kursusstedet godt.

En sidegevinst ved kurset var at møde mennesker der arbejder i helt andre brancher end en selv, og som alligevel beskæftiger sig med samme område, nemlig sprog. Det var sjovt og interessant at opleve meget forskellige vinkler på samme felt.