Meld dig ind i vores sprognetværk

Kniber det med tiden på dit arbejde til at fordybe sig i det sproglige? Savner du nogen at drøfte sproglige emner med? Interesserer du dig generelt for sprog, og vil du gerne blive klogere?

Hvis du svarer ja til disse spørgsmål, er vores sprognetværk noget for dig. Med sprognetværket henvender vi os til virksomheder der prioriterer sproglig kompetence hos deres ansatte.

Forum for sproginteresserede

I vores professionelle sprognetværk får du med- og modspil fra ligesindede fra andre brancher og er selv med til at lægge linjen for indholdet. Derfor tør vi godt vove den påstand at vi sammen leverer et unikt røntgenbillede af sproget. Emnerne kan spænde fra oversættergerningens mange udfordringer over sprogets udvikling til grammatiske og litterære emner. Uanset hvor vi havner, er et højt fagligt niveau sprognetværkets røde tråd.

Du får lejlighed til at drøfte spørgsmål der er vigtige for dig – i et fortroligt og inspirerende forum. Hvert møde byder på aktuelle og indholdsrige indlæg fra sprogeksperter med markante synspunkter og talegaver der ikke behøver byttemærke. Hyppigst i form af foredrag – skønt vi af og til ryster posen med et interview.

4 årlige aftenmøder med 2 foredrag hver gang

Vi mødes 4 gange årligt (16.00-20.00). Hvert møde indeholder 2 foredrag, normalt et dansk og et engelsk. På netværksmøderne har du mulighed for at netværke med mange andre sprogmedarbejdere. Hvis du er forhindret i at møde en aften, er du velkommen til at lade en kollega deltage i dit sted.

Tag en gæst med til vores 25-års jubilæum

Årets første netværksmøde – den 10. marts i København og den 11. marts i Århus – kombinerer vi med Danske Sprogseminarers 25-års jubilæum. Som medlem af vores sprognetværk i 2020 er du velkommen til denne aften at tage en gæst med gratis. På tilmeldingsblanketten skal du blot i feltet "Bemærkninger" skrive navnet på din gæst.

Program for jubilæumsaftenen:

16.00-17.00  Reception og afternoon tea 
17.00-18.00  Foredrag 1 
18.00-19.00  Buffet 
19.00-20.00  Foredrag 2

Tilmelding

Klik på billedet (for den relevante by) herunder for at læse mere og for at tilmelde dig. 

Sprognetværk