Webinar om komma (online)

Webinar om komma (online)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Webinar om komma (online)

Kommaer er en sproglig nøglespiller når man skriver tekster eller læser korrektur. Er kommaerne en udfordring for dig? Kan du altid forklare dine kommaer, eller kommer du nogle gange til kort når kolleger sætter spørgsmålstegn ved dine kommaer? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er vores gratis webinar på en time om komma sikkert noget for dig. 

Er webinaret for alle?

Ja, det er for alle interesserede.

Indhold og forberedelse

På webinaret får du gennemgået et kursusmateriale med øvelser. Materialet får du tilsendt på forhånd. For at du kan få mest muligt ud af gennemgangen på webinaret, anbefaler vi at du på forhånd løser alle øvelserne og har de rettede øvelser klar til webinaret. Selv om vi kun har en time til rådighed, kan du være sikker på at blive udfordret på din viden om kommaer.

Komma

De fleste sætter det gamle kryds og bolle-komma fra 1918, så derfor bliver du undervist i det.

Måske synes du der mangler kommaer i denne tekst. Det gør der også hvis man sætter kryds og bolle-komma, men ikke hvis man retter ind efter Dansk Sprognævns anbefaling. Hvad det drejer sig om, skal du nok få gennemgået.

Sådan foregår det

For at kunne deltage skal du blot bruge en computer og en internetforbindelse. En iPad eller tilsvarende kan også bruges. På selve dagen, få minutter før webinaret, skal du klikke på det link som du får tilsendt. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion.

Gense webinaret

Eftersom vi livestreamer på YouTube, kan du altid gense webinaret når det passer dig. For at se optagelsen skal du bare klikke på det førnævnte link.

To grupper af deltagere

På webinaret vil de fleste deltagere være online. Derudover vil der være deltagere som er fysisk til stede. Hvis du foretrækker at være fysisk til stede, skal du tilmelde dig vores gratis webinar om komma (fysisk til stede).