Webinar om engelsk korrekturlæsning (online)

Webinar om engelsk korrekturlæsning (online)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Webinar om engelsk korrekturlæsning (online)

De fleste danskere er efterhånden tosprogede, og mange af os læser og skriver dagligt tekster på engelsk. Men engelsk retskrivning og grammatik er svær, og foruden de fejl som også indfødte kan begå, har danske begreber og sætningsmønstre let ved at snige sig ind i vores engelske tekster. Hvis du kan nikke genkendende til denne indledning, er vores gratis webinar om engelsk korrekturlæsning sikkert noget for dig.

Er webinaret for alle?

Ja, det er for alle interesserede.

Indhold og forberedelse

På webinaret får du gennemgået nye tekster som du får tilsendt på forhånd. For at du kan få mest ud af gennemgangen på webinaret, anbefaler vi at du læser korrektur på teksterne og har dem klar til webinaret. Selv om vi kun har en time til rådighed, kan du være sikker på at blive udfordret på din viden om engelsk retskrivning.

Sådan foregår det

For at kunne deltage skal du blot bruge en computer og en internetforbindelse. En iPad eller tilsvarende kan også bruges. På selve dagen, få minutter før webinaret, skal du klikke på det link som du har fået tilsendt. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion.

Gense webinaret

Eftersom vi livestreamer på YouTube, kan du altid gense webinaret når det passer dig. For at se optagelsen skal du bare klikke igen på det førnævnte link.

To grupper af deltagere

På webinaret vil de fleste deltagere være online. Derudover vil der være deltagere som er fysisk til stede. Hvis du foretrækker at være fysisk til stede, skal du tilmelde dig vores gratis webinar om engelsk korrekturlæsning (fysisk til stede).

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores gratis webinar om komma (online).

Relaterede kurser