Webinar om engelsk korrekturlæsning (fysisk til stede)

Webinar om engelsk korrekturlæsning (fysisk til stede)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Webinar om engelsk korrekturlæsning (fysisk til stede)

De fleste danskere er efterhånden tosprogede, og mange af os læser og skriver dagligt tekster på engelsk. Men engelsk retskrivning og grammatik er svær, og foruden de fejl som også indfødte kan begå, har danske begreber og sætningsmønstre let ved at snige sig ind i vores engelske tekster. Hvis du kan nikke genkendende til denne indledning, er vores gratis webinar om korrekturlæsning sikkert noget for dig.

Er webinaret er for alle?

Ja, det er for alle interesserede. 

Indhold og forberedelse

Du får du gennemgået nye tekster som du får tilsendt på forhånd. For at du kan få mest ud af gennemgangen på webinaret, anbefaler vi at du på forhånd læser korrektur på teksterne og tager dem med. Selv om vi kun har en time til rådighed, kan du være sikker på at blive udfordret på din viden om engelsk retskrivning.

Der er kaffe/te og croissanter før webinaret, så kom gerne i god tid.

Gense webinaret

Eftersom vi livestreamer på YouTube, kan du altid gense webinaret når det passer dig. For at se optagelsen skal du bare klikke på det link du får tilsendt.

To grupper af deltagere

På webinaret vil der være deltagere som er fysisk til stede. Derudover vil der være deltagere som følger webinaret online. Hvis du foretrækker onlineversionen, skal du tilmelde dig det vores gratis webinar om engelsk korrekturlæsning (online).

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores gratis webinar om komma (online).

Relaterede kurser