Minikursus om dansk korrekturlæsning (online)

Minikursus om dansk korrekturlæsning (online)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Minikursus om dansk korrekturlæsning (online)

Læser du korrektur? Er du usikker på hvad der er sprogligt korrekt når du retter? Eller oplever du ofte at du ved du har ret når du læser korrektur, men at du ikke kan finde belæg for din rettelse? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er vores nye minikursus på halvanden time om korrekturlæsning sikkert noget for dig. 

Er minikurset for alle?

Ja, det er for alle interesserede.

Indhold og forberedelse

På kurset får du gennemgået to nye eksamenstekster fra vores korrekturlæseruddannelser. Teksterne får du tilsendt på forhånd. For at du kan få mest ud af gennemgangen på kurset, anbefaler vi at du på forhånd læser korrektur på teksterne. Selv om vi kun har halvanden time til rådighed, kan du være sikker på at blive udfordret på din viden om retskrivning.

Du skal også lære at finde belæg for rettelserne. På dsn.dk og sproget.dk får du vist hvordan du finder reglerne for nogle af de fejl vi har fundet i teksterne. Her tænkes på tre meget hyppige fejl i dansk, nemlig fejl der har at gøre med

sammensatte ord
accenter
kommaer.

Sådan foregår det

For at kunne deltage skal du blot bruge en computer og en internetforbindelse. En iPad eller tilsvarende kan også bruges. På selve dagen, få minutter før webinaret, skal du klikke på det link som du har fået  tilsendt. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion.

Deltag, og få 25 % rabat på vores todageskursus

Når du har deltaget i minikurset, får du tilbudt en 25 % rabat på todageskurset i dansk korrekturlæsning.

Gense minikurset

Eftersom vi livestreamer på YouTube, kan du altid gense kurset når det passer dig. For at se optagelsen skal du bare klikke på det link du har fået.

Foretrækker du at være fysisk til stede på kurset?

Hvis du foretrækker at være fysisk til stede, skal du tilmelde dig minikursus om dansk korrekturlæsning (fysisk til stede).

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig webinar om komma (online).