Webinar om tekstredigering (online)

Webinar om tekstredigering (online)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Webinar om tekstredigering

Nu har du mulighed for at komme på kursus i tekstredigering uden at være fysisk til stede på kurset. Kurset varer en time. 

Du får gennemgået hvordan en tekst bliver redigeret fra en uoverskuelig, lang tekst til en velfungerende tekst hvor der er tænkt over:

  • hvad der er vigtigt for modtageren at få at vide
  • hvordan man rydder op i unødig information
  • hvordan man gør tekster overskuelige.

Vores kurser foregår i Århus og i København, og det kan være langt at tage for at være på kursus i en time. Derfor er dette kursus sikkert noget for dig. Du kan sidde hvor som helst, for du skal blot bruge en computer og en internetforbindelse. En iPad eller tilsvarende kan også bruges.

Kursusmateriale

Du får på forhånd tilsendt en tekst du skal forbedre. Print teksten så du er klar til at tage noter efterhånden som du får gennemgået stoffet på webinaret.

Sådan foregår det

Du får tilsendt et link til webinaret. For at få den bedste lyd anbefaler vi at du bruger et headset. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion.

Efter webinaret kan du klikke på samme link og se en optagelse af webinaret. Det vil sige, du ikke behøver afsætte en time den dag det bliver afholdt. 

Relaterede kurser