Morgenkursus om dansk korrekturlæsning (fysisk til stede)

Morgenkursus om dansk korrekturlæsning (fysisk til stede)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Morgenkursus om korrekturlæsning

Er korrekturlæsning en af dine opgaver? Har du problemer med at rette fordi du er usikker mht. hvad der er sprogligt korrekt? Eller oplever du ofte at du ved du har ret når du læser korrektur, men at du ikke kan finde belæg for din rettelse? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er vores gratis morgenkursus på en time om korrekturlæsning sikkert noget for dig. 

Indhold og forberedelse

På morgenkurset får du gennemgået to eksamenstekster fra vores korrekturlæseruddannelser. Teksterne får du tilsendt på forhånd. For at du kan få mest ud af gennemgangen på morgenkurset, anbefaler vi at du på forhånd læser korrektur på teksterne og tager de rettede tekster med til kurset.

Selv om vi kun har en time til rådighed, kan du være sikker på at blive udfordret på din viden om retskrivning.

Der er kaffe/te og croissanter før mødet, så kom gerne i god tid.

Gense morgenkurset

Vi optager kurset. Lidt senere på dagen får du et link til en livestream på YouTube. Derfor kan du altid gense det du har fået gennemgået.

Morgenkursus – to grupper af deltagere

På morgenkurset vil der være en gruppe deltagere som er fysisk til stede (Forbundet Kommunikation og Sprog, Hauser Plads 20, 3., 1127 København K). Derudover vil der være mange deltagere som følger kurset på deres computer. Hvis du foretrækker onlineversionen, skal du tilmelde dig det gratis webinar om korrekturlæsning.

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores gratis morgenkursus om komma.

Relaterede kurser