Webinar om dansk tekstredigering (online)

Webinar om dansk tekstredigering (online)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Webinar om dansk tekstredigering (online)

Du læser sikkert altid korrektur før du afleverer teksterne til kunden. Men måske er en almindelig korrekturlæsning ikke nok til at sikre at teksten er relevant for modtageren? Den bliver måske set, men ikke læst – og slet ikke forstået.

Er webinaret for alle?

Ja, webinaret er for alle. Hvis ikke du er på en arbejdsplads, udfylder du blot tilmeldingsblanketten med dine egne kontaktoplysninger.

Indhold og forberedelse

Du får på forhånd tilsendt en tekst du skal forbedre. Print teksten så du er klar til at tage noter på webinaret. (Teksten er ny i forhold til tidligere webinarer).

Du får gennemgået hvordan en tekst bliver redigeret fra en uoverskuelig, lang tekst til en velfungerende tekst hvor der er tænkt over:

  • hvad der er vigtigt for modtageren at få at vide
  • hvordan man rydder op i unødig information
  • hvordan man gør tekster overskuelige.
Sådan foregår det

For at kunne deltage i vores webinar skal du blot bruge en computer og en internetforbindelse. En iPad eller tilsvarende kan også bruges. Når vi har modtaget din tilmelding, får du automatisk en bekræftelse på at du er tilmeldt.

På et senere tidspunkt får du et link. På selve dagen for webinaret skal du klikke på linket ca. 5 minutter før vi går i gang. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion.

Gense webinaret

Eftersom vi livestreamer på YouTube, kan du efter webinaret klikke på samme link og se en optagelse. (Du behøver altså ikke afsætte en time den dag webinaret bliver afholdt). 

To grupper af deltagere

På det kommende webinar vil der være mange deltagere som er logget på. Derudover vil der være en mindre gruppe deltagere som er fysisk til stede. Hvis du foretrækker det, skal du tilmelde dig vores gratis eftermiddagskursus om dansk tekstredigering.

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores gratis webinar om komma.

Relaterede kurser