Webinar om komma (online)

Webinar om komma (online)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Webinar om komma

Kommaer er en sproglig nøglespiller når man skriver tekster eller læser korrektur. Er kommaerne en udfordring for dig? Kan du altid forklare dine kommaer, eller kommer du nogle gange til kort når kolleger sætter spørgsmålstegn ved dine kommaer? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er vores gratis webinar på en time om komma sikkert noget for dig. 

Er webinaret for alle?

Ja, webinaret er for alle. Hvis ikke du er på en arbejdsplads, udfylder du blot tilmeldingsblanketten med dine egne kontaktoplysninger.

Indhold og forberedelse

På webinaret får du gennemgået et kursusmateriale med øvelser. Materialet får du tilsendt på forhånd. For at du kan få mest muligt ud af gennemgangen på webinaret, anbefaler vi at du på forhånd løser alle øvelserne og har de rettede øvelser klar til webinaret. Selv om vi kun har en time til rådighed, kan du være sikker på at blive udfordret på din viden om kommaer.

Startkomma eller ej

Mange sætter det gamle kryds og bolle-komma fra 1918, så derfor bliver du undervist i det.

Måske synes du der mangler kommaer I denne tekst. Det gør der også hvis man sætter kryds og bolle-komma, men ikke hvis man retter ind efter Dansk Sprognævns anbefaling. Hvad det drejer sig om, skal du nok få gennemgået.

Sådan foregår det

For at kunne deltage i vores webinar skal du blot bruge en computer og en internetforbindelse. En iPad eller tilsvarende kan også bruges. Når vi har modtaget din tilmelding, får du automatisk en bekræftelse på at du er tilmeldt.

På et senere tidspunkt får du et link. På selve dagen for webinaret skal du klikke på linket ca. 5 minutter før vi går i gang. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion.

Eftersom vi livestreamer på YouTube, kan du efter webinaret klikke på samme link og se en optagelse. (Du behøver altså ikke afsætte en time den dag webinaret bliver afholdt). 

To grupper af deltagere

På det kommende webinar vil mange deltagere være online. Derudover vil der være en mindre gruppe deltagere som er fysisk til stede. Hvis du foretrækker det, skal du tilmelde dig vores gratis morgenkursus om komma.