Webinar om engelsk korrekturlæsning (online)

Webinar om engelsk korrekturlæsning (online)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Webinar om engelsk korrekturlæsning

De fleste danskere er efterhånden tosprogede, og mange af os læser og skriver dagligt tekster på engelsk. Men engelsk retskrivning og grammatik er svær, og foruden de fejl som også indfødte kan begå, har danske begreber og sætningsmønstre let ved at snige sig ind i vores engelske tekster. Hvis du kan nikke genkendende til denne indledning, er vores gratis webinar om korrekturlæsning sikkert noget for dig.

Er webinaret for alle?

Ja, webinaret er for alle. Hvis ikke du er på en arbejdsplads, udfylder du blot tilmeldingsblanketten med dine egne kontaktoplysninger.

Indhold og forberedelse

På webinaret får du gennemgået nye tekster som du får tilsendt på forhånd. For at du kan få mest ud af gennemgangen på webinaret, anbefaler vi at du på forhånd læser korrektur på teksterne og har dem klar til webinaret. Selv om vi kun har en time til rådighed, kan du være sikker på at blive udfordret på din viden om engelsk korrekturlæsning.

Sådan foregår det

For at kunne deltage i vores webinar skal du blot bruge en computer og en internetforbindelse. En iPad eller tilsvarende kan også bruges. Når vi har modtaget din tilmelding, får du automatisk en bekræftelse på at du er tilmeldt.

På et senere tidspunkt får du et link. På selve dagen for webinaret skal du klikke på linket ca. 5 minutter før vi går i gang. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion.

Gense webinaret

Eftersom vi livestreamer på YouTube, kan du efter webinaret klikke på samme link og se en optagelse. (Du behøver altså ikke afsætte en time den dag webinaret bliver afholdt). 

To grupper af deltagere

På det kommende webinar vil der være mange deltagere som er logget på. Derudover vil der være en mindre gruppe deltagere som er fysisk til stede. Hvis du foretrækker det, skal du tilmelde dig vores gratis morgenkursus om engelsk korrekturlæsning.

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores gratis webinar om komma.

Relaterede kurser