Webinar om dansk korrekturlæsning (online)

Webinar om dansk korrekturlæsning (online)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Webinar om dansk korrekturlæsning

Er korrekturlæsning en af dine opgaver? Har du problemer med at rette fordi du er usikker mht. hvad der er sprogligt korrekt? Eller oplever du ofte at du ved du har ret når du læser korrektur, men at du ikke kan finde belæg for din rettelse? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er vores gratis webinar på en time om korrekturlæsning sikkert noget for dig. 

Er webinaret for alle?

Ja, webinaret er for alle. Hvis ikke du er på en arbejdsplads, udfylder du blot tilmeldingsblanketten med dine egne kontaktoplysninger.

Indhold og forberedelse

På webinaret får du gennemgået to nye eksamenstekster fra vores korrekturlæseruddannelser. Teksterne får du tilsendt på forhånd. For at du kan få mest ud af gennemgangen på webinaret, anbefaler vi at du på forhånd læser korrektur på teksterne og har de rettede tekster klar til webinaret. Selv om vi kun har en time til rådighed, kan du være sikker på at blive udfordret på din viden om retskrivning.

Sådan foregår det

For at kunne deltage i vores webinar skal du blot bruge en computer og en internetforbindelse. En iPad eller tilsvarende kan også bruges. Når vi har modtaget din tilmelding, får du automatisk en bekræftelse på at du er tilmeldt.

På et senere tidspunkt får du et link. På selve dagen for webinaret skal du klikke på linket ca. 5 minutter før vi går i gang. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion.

Gense webinaret

Eftersom vi livestreamer på YouTube, kan du efter webinaret klikke på samme link og se en optagelse. (Du behøver altså ikke afsætte en time den dag webinaret bliver afholdt). 

To grupper af deltagere

På det kommende webinar vil mange deltagere være online. Derudover vil der være en mindre gruppe deltagere som er fysisk til stede. Hvis du foretrækker det, skal du tilmelde dig vores gratis morgenkursus om dansk korrekturlæsning.

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores gratis webinar om komma.