Webinar om at skrive til nettet (online)

Webinar om at skrive til nettet (online)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Webinar om at skrive til nettet (online)

At skrive en god tekst til nettet kræver at du ved hvad der virker. Hvis du savner inspiration til at blive en bedre webskribent, er dette webinar noget for dig.

Er webinaret for alle?

Ja, webinaret er for alle. Hvis ikke du er på en arbejdsplads, udfylder du blot tilmeldingsblanketten med dine egne kontaktoplysninger.

Indhold og forberedelse

Du får gennemgået hvad du særligt skal være opmærksom på inden du lægger din tekst på nettet. Inden kurset får du en tekst som du selv kan arbejde med så den bliver klar til at blive lagt på nettet. Du kan bl.a. se på

  • hvordan teksten kan fange læserens opmærksomhed
  • hvordan afsnit og overskrifter kan støtte læsningen på skærmen
  • hvordan du kan gøre teksten lettere at forstå og hurtig at skimme.
Sådan foregår det

For at kunne deltage i vores webinar skal du blot bruge en computer og en internetforbindelse. En iPad eller tilsvarende kan også bruges. Når vi har modtaget din tilmelding, får du automatisk en bekræftelse på at du er tilmeldt.

På et senere tidspunkt får du et link. På selve dagen for webinaret skal du klikke på linket ca. 5 minutter før vi går i gang. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion.

Gense webinaret

Eftersom vi livestreamer på YouTube, kan du efter webinaret klikke på samme link og se en optagelse. (Du behøver altså ikke afsætte en time den dag webinaret bliver afholdt). 

To grupper af deltagere

På dette webinar vil mange deltagere være online. Derudover vil der være en mindre gruppe deltagere som er fysisk til stede. Hvis du foretrækker det, skal du tilmelde dig vores gratis eftermiddagskursus om at skrive til nettet.

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores gratis webinar om komma.

Relaterede kurser