Morgenkursus om komma (fysisk til stede)

Morgenkursus om komma (fysisk til stede)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Morgenkursus om komma (fysisk til stede)

Kommaer er en sproglig nøglespiller når man skriver tekster eller læser korrektur. Er kommaerne en udfordring for dig? Kan du altid forklare dine kommaer, eller kommer du nogle gange til kort når kolleger sætter spørgsmålstegn ved dine kommaer?

Er kurset for alle?

Ja, kurset er for alle. Hvis ikke du er på en arbejdsplads, udfylder du blot tilmeldingsblanketten med dine egne kontaktoplysninger.

Indhold og forberedelse

På morgenkurset får du gennemgået et kursusmateriale med øvelser. Materialet får du tilsendt på forhånd. For at du kan få mest muligt ud af gennemgangen på morgenkurset, anbefaler vi at du på forhånd løser alle øvelserne og tager dem med til kurset. Selv om vi kun har en time til rådighed, kan du være sikker på at blive udfordret på din viden om kommaer.

Der er kaffe/te og croissanter før kurset, så kom gerne i god tid.

Startkomma eller ej

Mange sætter det gamle kryds og bolle-komma fra 1918, så derfor bliver du undervist i det.

Måske synes du der mangler kommaer I denne tekst. Det gør der også hvis man sætter kryds og bolle-komma, men ikke hvis man retter ind efter Dansk Sprognævns anbefaling. Hvad det drejer sig om, skal du nok få gennemgået.

Gense kurset

Vi livestreamer på YouTube. Efter kurset får du derfor et link som du kan klikke på når det passer dig.  

To grupper af deltagere

morgenkurset vil der være en gruppe deltagere som er fysisk til stede. Derudover vil der være mange deltagere som følger kurset online. Hvis du foretrækker onlineversionen, skal du tilmelde dig det gratis webinar om komma.