Morgenkursus om dansk korrekturlæsning (fysisk til stede)

Morgenkursus om dansk korrekturlæsning (fysisk til stede)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Morgenkursus om korrekturlæsning (fysisk til stede)

Er korrekturlæsning en af dine opgaver? Har du problemer med at rette fordi du er usikker mht. hvad der er sprogligt korrekt? Eller oplever du ofte at du ved du har ret når du læser korrektur, men at du ikke kan finde belæg for din rettelse? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er vores gratis morgenkursus på en time om korrekturlæsning sikkert noget for dig. 

Er kurset for alle?

Ja, kurset er for alle. Hvis ikke du er på en arbejdsplads, udfylder du blot tilmeldingsblanketten med dine egne kontaktoplysninger.

Indhold og forberedelse

På kurset får du gennemgået to nye eksamenstekster fra vores korrekturlæseruddannelser. Teksterne får du tilsendt på forhånd. For at du kan få mest ud af gennemgangen på morgenkurset, anbefaler vi at du på forhånd læser korrektur på teksterne og tager dem med til kurset. Selv om vi kun har en time til rådighed, kan du være sikker på at blive udfordret på din viden om retskrivning.

Der er kaffe/te og croissanter før kurset, så kom gerne i god tid.

Gense kurset

Vi livestreamer på YouTube. Efter kurset får du derfor et link som du kan klikke på når det passer dig.  

To grupper af deltagere

På morgenkurset vil der være en gruppe deltagere som er fysisk til stede. Derudover vil der være mange deltagere som følger kurset online. Hvis du foretrækker onlineversionen, skal du tilmelde dig det gratis webinar om dansk korrekturlæsning.

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores gratis webinar om komma.

Relaterede kurser