Morgenkursus om engelsk korrekturlæsning (fysisk til stede)

Morgenkursus om engelsk korrekturlæsning (fysisk til stede)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Morgenkursus om engelsk korrekturlæsning (fysisk til stede)

De fleste danskere er efterhånden tosprogede, og mange af os læser og skriver dagligt tekster på engelsk. Men engelsk retskrivning og grammatik er svær, og foruden de fejl som også indfødte kan begå, har danske begreber og sætningsmønstre let ved at snige sig ind i vores engelske tekster. Hvis du kan nikke genkendende til denne indledning, er vores gratis morgenkursus om korrekturlæsning sikkert noget for dig.

Er kurset for alle?

Ja, kurset er for alle. Hvis ikke du er på en arbejdsplads, udfylder du blot tilmeldingsblanketten med dine egne kontaktoplysninger.

Indhold og forberedelse

På kurset får du gennemgået nye tekster som du får tilsendt på forhånd. For at du kan få mest ud af gennemgangen på morgenkurset, anbefaler vi at du på forhånd læser korrektur på teksterne og tager dem med til kurset. Selv om vi kun har en time til rådighed, kan du være sikker på at blive udfordret på din viden om retskrivning.

Der er kaffe/te og croissanter før kurset, så kom gerne i god tid.

Gense kurset

Vi livestreamer på YouTube. Efter kurset får du derfor et link som du kan klikke på når det passer dig.  

To grupper af deltagere

På morgenkurset vil der være en gruppe deltagere som er fysisk til stede. Derudover vil der være mange deltagere som følger kurset online. Hvis du foretrækker onlineversionen, skal du tilmelde dig det gratis webinar om engelsk korrekturlæsning.

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores gratis webinar om komma.

Relaterede kurser